Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

26.10.2011 TAIVASLAITUMILLE

Surun sormien koskettimilla, sävel yltävi kirkkauden. Sävel kertoo tuskasta kaipauksen ja lahjasta rakkauden. Oloni niin tumma ja lohduton, sinun aikasi tullut lähteä on. Opetit minulle kauneinta elämästä; puhtaasta, syvästä rakkaudesta. Kohtalo kuljetti meidät yhteen, sydämemme toisiinsa sitoi kuin lyhteen. Sinun sävelesi soi nyt kirkkaudessa, yhä yhdessä pysymme tässä rakkaudessa. (Sirpa)

9.9.2011 SYKSYN SÄVELIÄ

Aatun kesä on mennyt aikalailla lomaillessa, tammoja paimentaessa :-). Aatu sai uuden lauman, parhaimmillaan sillä oli kolme kaunista tammaa huolehdittavanaan, nyt Aatulla on kaksi tammaa seuranaan. Syksystä pappa nauttii, kun ei ole paarmoja, eikä muitakaan ötököitä niin paljon, eikä helteitä. Aatulle kuuluu myös huonoa; Aatu on sokeutunut lähes kokonaan :-(, elämä alkaa olla lähes liian hankalaa papalle ja syksyn sävel soi elämäämme nyt aika surullisena ja haikeana sointuna...

5.6.2011 ERAKKOELÄMÄÄ

Aatun kotitalli elää muutoksen aikaa, ja uudistuu pian kokonaan. Aatun "kaverit" ovat lähteneet ja tällä hetkellä Aatu elelee yksikseen. Aatulla on iso ja rehevä laidun ja siellä se viihtyykin hyvin ruohoa popsimassa. Ja pihattoon Aatu pääsee vapaasti milloin vain lepäilemään. Minä olen käynyt Aatun luona joka päivä, ja metsäretkiä on tullut tehtyä ja laitumellakin ollaan yhdessä joskus innostuttu kirmailemaan papan kanssa :-). Aatu on todella hyvässä kunnossa ja myös mieleltään virkeä!

31.3.2011 SYNTTÄREITÄ VIETETTY

Aatu saavutti muutama päivä sitten 27-vuoden kunniakkaan iän! Synttäripäivän kunniaksi Aatu sai pullakorppuja, jotka on sen herkkua. Lahjojakin Aatu sai ystäviltäni; mm. porkkanoita paljon ja kauniin punaisen huovan vanhoja luita lämmittämään. Maastossa ollaan liikuttu papan kanssa nyt enimmäkseen talutellen, sillä reitit ovat hurjan huonossa kunnossa, paikka paikoin hurjan liukasta ja toisin paikoin taas aivan liian syvää hankea. Mutta rauhalliset talutuslenkit ovat olleet oikein mukavia ja antoisia!

17.3,2011 KEVÄT, OI KEVÄT!

Aurinko alkaa jo lämmittää kovasti ja Aatu paistattelee päiviään jo usein ilman loimea, auringon lämmössä "pilkkien" :-). Pää tipahtelee aina välillä alas, kun pappa torkahtelee. Talvikarvakin alkaa pikkuhiljaa tippua pois.©2020 Pegasoksen uni - hevossivut - suntuubi.com