Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Harrastan kuvanveistoa Harjulan kansalaisopistossa, ja olen ihan aloittelija, harjoittelija. Olen kokenut aikamoisena ihmeenä sen että saatan luoda jotain kolmiulotteista käsilläni, patsaita tehdessä todella tuntuu, että niille syntyy sielu. Patsaan tekeminen on monivaiheinen homma, pitkä ja vaativa prosessi, (varsinkin kun tekee valutkin itse) mutta antoisaa! Opettajalla on suuri merkitys, onneksi kohdalleni on sattunut todella ammattitaitoinen ja hyvä opettaja, joka jaksaa aina kannustaa ja auttaa.

Tässä muutamia tekemiäni patsaita.

"Aatu-pappa" (oma valu) Aatun halusin ikuistaa ehdottomasti ensimmäisenä hevospatsaanani!

"Pegasoksen uni ja sielupari" (oma valu), tässä samasta muotista tehty kahdenlaiset valut.

"Pegasoksen uni" (oma valu). Jo tätä tehdessäni tiesin, kenelle tämä patsas kuuluu. Lahjoitin sen Pegasoksen omistajalle!

Tässä "Pegasoksen sielupari", hyvä esimerkki siitä, kuinka valaminen eri aineeseen tekee patsaasta aivan toisenlaisen.

"Unicorn's light" (pronssi). Tämä patsas syntyi ilman minkäänlaista mallia, kuva oli sielussani valmiina, on tainnut kulkea mukanani jo pitkään. Kun tyttäreni näki tämän patsaan, hän halusi sen heti :) ja lahjoitinkin sen hänelle ilomielin.

"Elämisen riemu" (oma valu). On siinä elämisen riemu huipussaan kun varsa säntää pukkilaukkaan! Olen tuntenut todellista iloa katsellessani kahden varsan elämää Aatun kotitallilla.

"Nuori nainen" (oma valu), ihan ensimmäinen patsaani, elävän mallin mukaan tehty.


©2020 Pegasoksen uni - hevossivut - suntuubi.com